Vindkraft ger företaget fler fördelar

Med egna vindkraftverk får företaget el till lägre kostnad och minskar samtidigt kraftigt på koldioxidutsläppen. Med OX2 är det enkelt att täcka elförbrukningen med egen förnybar energi, oavsett behov.

OX2 ligger idag bakom cirka 500 vindkraftverk och är en av de största aktörerna på marknaden. Med erfarenhet och goda relationer till branschens leverantörer kan vi erbjuda svårslaget bra villkor för investering och drift.

Trygg investering
OX2 ansvarar för alla steg i värdekedjan av en vindkraftsetablering. Från de initiala vindmätningarna till leverans av driftsatta, toppmoderna, vindkraftverk som ger maximal elproduktion till låga, förutsägbara kostnader.

Stor elförbrukning?
Då är det mest fördelaktiga alternativet att äga ett eller flera vindkraftverk. Genom att producera egen el utan dyra mellanhänder blir elkostnaderna lägre och mer stabila,

vilket sparar stora summor varje år och försäkrar företaget mot framtida, oväntade elprishöjningar.

Medelstor elförbrukning?
Denna modell bygger på ett delägarskap i ett eller flera vindkraftverk som integreras i egna verksamheten. Upplägget lämpar sig för medelstora företag som vill kvitta sin elförbrukning mot egenproducerad vindkraft.

IKEA investerar i 46 vindkraftverk Läs mer om IKEA
Dela
× -